group-photo-vmalife-malaysia-open-house-960x567

Assalamualaikum & Salam 1 Asia,

Terima Kasih kerana anda berminat untuk tahu mengenai VemmaLadyBoss.com . Untuk makluman, blog ini sebelum ini bertujuan untuk berkongsi segala info mengenai perniagaan VeMMA. Namun, selepas syarikat VeMMA Asia melakukan penjenamaan semula (rebranding) dengan menukar nama syarikat kepada VMAlife, kami sekumpulan Affiliate yang lama tetap meneruskan aktiviti blogging di sini. Tak lain dan tak bukan tujuan kami adalah untuk berkongsi maklumat (1st hand info) dari syarikat VMAlife khususnya di Malaysia.

Bahasa Melayu dipilih sebagai bahasa utama di blog ini kerana kami adalah perintis VMAlife yang berbangsa Melayu di Malaysia dan semestinya di Asia.

velite-group-photo-vmalife-malaysia-open-house-960x629

Disclaimer: Ini bukan blog rasmi syarikat VMAlife. VEMMALADYBOSS.COM adalah Blog rasmi rakan Affiliates VMAlife didalam rangkaian V Elite Network. Ini adalah inisiatif kami sendiri untuk berkongsi info, up date berita terkini dan tip-tip dari syarikat VMAlife serta pencapaian ahli keluarga kami. Harap tidak ada pihak yang salah faham.

Melalui platform blog ini juga, kami ingin berkongsi mengenai perniagaan VMAlife yang kami jalankan ini. Bisnes tak semudah yang kita sangka. Mungkin dengan perkongsian ini, jalan yang anda lalui lebih mudah daripada apa yang kami lalui sebelum ini.

Setiap orang ada cerita tersendiri. Kami pun tak nak ketinggalan untuk kumpul kisah rakan-rakan affiliate kami yang lain di sini.. Bagaimana kami terinpirasi dengan kisah-kisah kejayaan mereka, begitu juga lah kami ingin mengispirasikan anda. Kami hanya akan bercerita berdasarkan pengalaman sendiri dan apa yang kami tahu sahaja.

Jika ada di antara rakan affiliate VMAlife yang terjumpa blog kami dan ingin mengambil artikel-artikel di sini ‘copy & paste’.. jangan lupa letakkan credit VemmaLadyBoss.com ya. Bukankah cara ini dilihat lebih professional dan beretika? Kami suka cara kerja yang begini tak kira anda buat bisnes apa sekalipun.. kita tetap keluarga dalam Islam. 🙂 dan dalam komuniti usahawan-usahawan di Malaysia.

vmalife-geng

Bagi anda yang berminat menyertai VMAlife , sila hubungi kami di sini. Jika anda nak tahu mengenai produk sahaja dan tak minat dengan bisnes.. juga hubungi kami di sini.

Jika anda tidak mahu ada kena mengena dengan VMAlife tapi nak juga belajar buat blog dengan kami… jangan malu atau segan utk hubungi kami. Malu bertanya sesat jalan tau… 🙂

Terima kasih kerana anda dapat menghabiskan bacaaan di ruangan ini. Ketahuilah bahawa tak ramai orang yang bersabar seperti anda untuk membaca sampai di sini. Kalau tak keberatan, tinggalkan sedikit komen di bawah ini, sekurang-kurangnya salam perkenalan..  Apa2 pun.. Tahniah diucapkan !! Semoga anda dan kami Kaya & Berjaya..!!! 🙂

Salam Ukhuwah Fillah

 

~V Elite Network~

 

Klik sini untuk baca mengenai syarikat VMAlife.