Pelancaran Vemma Renew dan Verve Remix di Malaysia

Pelancaran Vemma Renew dan Verve Remix di Malaysia: Saya sangat teruja dengan kemunculan dua produk minuman kesihatan terbaru Vemma iaitu Vemma Renew dan Verve Remix. Kedua-duanya adalah minuman bertin dan sangat trendy. Rekaan grafik / brand yang sangat cool! Tak sabar nak menikmat kedua-dua minuman tersebut.

Apa beza Vemma Renew dan Verve Remix?

Ramai yang bertanya apakah perbezaan kedua-dua produk ini berbanding dengan produk minuman Vemma/Verve yang lain? Memang ada beza, tapi yang pasti kedua-duanya mengandungi Vemma Formula Inside (ala-ala Intel Inside) gitu kan? Itulah yang powernya!

 

Vemma Renew

Merupakan minuman kesihatan yang mengandungi dos penuh silica Vemma Formula (dari sumber tumbuhan) untuk mengekalkan kulit yang cerah, kuku yang kuat dan rambut yang sihat.* Jadi, Vemma Renew, adalah untuk mereka yang ingin cantik, sentiasa awet muda dan yang penting sihat! Menarik kan?

 

Verve Remix

Satu perubahan rasa dari produk minuman tenaga Verve sedia ada. Remix dihasilkan untuk menambahkan lagi variasi rasa Verve di kalangan penggemar minuman tenaga, khusus di kalangan remaja yang aktif dan suka meneroka sesuatu yang baru  dan mempunyai kelainan dalam setiap perkara. Satu pendekatan baru dalam minuman Ultra-Premium Remix dan rasailah kehebatannya!

Sempena dengan itu, Vemma Malaysia telah mengadakan satu acara pelancaran kedua-dua produk hebat ini yang sememangnya dinanti-nantikan oleh pelanggan tegar Vemma/Verve dan juga Affiliates. Anda semua dijemput hadir. Maklumat adalah seperti yang tertera pada banner ini.

10672107_264746000316251_6366098476940482714_n

Sebarang pertanyaan / info lanjut, sila Hubungi Kami di sini.

 

Wassalam

Comments
  1. sensasi2020
  2. Din Steady
  3. shimasignature
  4. emma tahir

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *