Apakah itu Velixir?

Velixir-Bottle-157x496Memperkenalkan suplemen terbaru yang kaya dengan antioksidan cecair! Velixir adalah campuran botani manggis, yang penuh dengan segala kebaikan semulajadi keseluruhan buah manggis, teh hijau nyahkafein organik dan aloe vera. Dicampurkan bersama enzim, fitonutrien, spektrum penuh vitamin dan mineral penting, ia adalah sumber utama untuk sistem imun yang sihat dan kuat. Seperti namanya, Velixir mengandungi ke semua ciri-ciri yang berkuasa, seakan ubat ajaib dengan ciri-ciri penyembuhan, mampu mengembalikan tubuh anda ke kesihatan yang optimum.

Mengapa kita memerlukan Velixir?

Badan tidak boleh hidup tanpa mineral asas semulajadi, tetapi badan tidak boleh menghasilkan mineral. Ia mesti diperolehi daripada makanan yang kita makan. Walau bagaimanapun, ramai di antara kita tidak mempunyai nutrisi yang betul dalam diet disebabkan kesan daripada pengambilan terlalu banyak makanan yang diproses. Oleh kerana mineral kami diperolehi daripada tumbuh-tumbuhan, anda boleh yakin bahawa anda akan mendapat khasiat tertinggi yang berkualiti untuk suplemen kesihatan yang maksimum.

Bagaimana Velixir memberi manfaat kepada kesihatan kita?
  • >> Melindungi – tahap penuaan pra-matang
  • >> Menentang – radikal bebas
  • >> Membantu – sistem imun yang sihat.
  • >> Mengurangkan – risiko penyakit kardiovascular dan kanser.
  • >> Meningkatkan – kesejahteraan umum badan anda.
Berapa banyak Velixir yang kita perlukan?

Hanya 2 auns (60ml) Velixir sehari adalah keperluan untuk memenuhi Purata Harian yang Disyorkan.

Mengapa Manggis?

Manggis adalah antara sumber semula jadi yang terkenal dengan jumlah tertinggi xanton. Xanton adalah fitonutrien yang aktif secara biologi dengan ciri-ciri antioksidan yang berkuasa yang membantu melawan kesan kerosakan berpunca dari radikal bebas.

 

Bagaimanakah cara untuk saya mendapatkan Velixir?

Anda boleh membuat pesanan produk Velixir dengan menghubungi agen kami yang sah!