Testimoni Vemma : Mak Mertua dah Sakit Lutut sejak 15 Tahun dulu

Testimoni ini dikongsi oleh Puan Nafisah Mamat…

Puan Nafisah Mamat dan keluarga

“Salam..

Satu hari tak boleh online.. rindu dengan wall kesayangan ni… Hari ni nak kongsi satu lagi keberkesanan produk kesayangan kita ni…

Hari ni baru saya berpeluang bagi jus ni kepada my mother-in-law sebab hari ni baru boleh balik sejak join vemma..

Sebenarnya my mum ni dah lama sakit lutut.. dulu 15 tahun lalu pernah jatuh dalam air masa banjir sampai berusung tak boleh jalan.. Selapas pada tu sebulan atau 2 bulan sekali pasti akan bengkak dan tak boleh jalan dengan elok..macam-macam makan ubat dan suppliment , akar kayu, ubat gaot pun makan jugak..semuanya sama jer..

Pagi tadi (khamis) pukul 11 pagi kami sampai kampung terus bagi minum 2oz.. kebetulannya dia dah 2 hari tak boleh berpijak dengan baik.. terhinjut-hinjut .. pukul 3pm terus pergi airport hantar abang dan kakak dia (mak sedara/pak sedara suami) ke Makkatul Mukarramah (umrah + haji ).

Kat airport boleh jalan dengan elok, kesana kemari 5 jam di sana.. sampai rumah pukul 10.00 malam boleh sembahyang dengan elok..

Pukul 12.30 malam, Hajjah (kawan dia) call ajak untuk Qiamullail di madrasah..Dia terus cakap boleh jugak…Hajjah tu tanya..dah elok kaki…baru dia perasan kaki dia tak sakit dah….

Sebelum dia pergi tanya nak minum lagi boleh tak? …Saya dan suami senyum jer… sebab masa kami suruh minum mula-mula masa sampai tu…dia agak keberatan..sebab katanya sama jerlah dengan yang dah ada ni ha…mahal jugak…(sebelum ni sedang makan suppliment lain). saya bagi minum 2 oz lagi…nanti nak tengok apa kata beliau bila balik pagi esok….”

 

Begitulah kisahnya.. Untuk info lanjut tentang produk Vemma boleh klik di sini. Jika berminat dengan produk Vemma, boleh hubungi +601132377354 (Diana).

PS: Ayat di atas telah diedit oleh admin dengan menggunakana ejaan penuh agar mudah difahami. Taklah menggunakan short-form sangat.

Sumber: FB

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *