Vemma Tetap di Hati

Tak sangka pejam celik-pejam celik dah setahun usia blog vemmaladyboss.com ni. Saya create blog ini ketika awal Ramadhan tahun lepas dengan pos pertama bertajuk ‘Prakata‘.

Kemudian.. secara jujur saya belum cukup kuat untuk konsisten update blog VemmaLadyBoss ni. Sedangkan blog Cahaya Diana tu pun saya tinggal-tinggalkan.. inikan pula blog kedua. Orang pasti pelik kenapa saya rajin sangat nak hasilkan blog lebih dari satu padahal yang satu tu pun tak terjaga. Biarlah apa orang nak kata.. yang pasti saya tahu apa yang saya buat. :p

Sememangnya tujuan saya berblogging ni pun untuk mempromosi perniagaan Vemma. Ini cara saya, anda tak perlu buat blog macam saya untuk promot Vemma. Banyak kaedah yang lebih mudah dari ni sebenarnya. Saya suka menulis di blog. Saya kurang berniaga di ‘personal wall’ fb saya sebab my personal fb adalah tempat untuk saya bersosial. Kalau nak berniaga pun saya buat di fanpage. Mudahkan?

Whatever it is.. Vemma tetap di hati! 

I’m Back!

Hakikatnya.. tak update blog di sini tak semestinya saya dah tak buat vemma. Gilerrr…nak tinggal Vemma? Bisnes ni semakin senang lah.. Seriously saya semakin jatuh hati. Selama saya mendiamkan diri ni pun tetap ada income tau. Customer tetap repeat order macam biasa biarpun ada tambahan 6% gst. Oh No! What to do..?

Keyakinan saya terhadap produk Vemma tak payah cakaplah.. Dah memang melebihi 200%.. Tapi, keyakinan customer terhadap produk Vemma buat saya rasa Vemma tetapi di hati.

Sebab itulah saya masih di sini… 😉

Comments
  1. Noriza Rahman

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *